19 mar 2010, 9:47

Всички пътища 

  Poesía » Otra
841 0 11
Всички пътища ме оставиха тук.

На целия свят съм
без път.

Глас нямам. Тишината ми е гласът.

Нямам истина.

В свят - по-голям от очите ми.
С обич - от душата ми по-голяма.

Сам.
Като псе, изгубило път и стопанин.

И Млечния път
като златен нашийник го нося.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??