19.03.2010 г., 9:47 ч.

Всички пътища 

  Поезия » Друга
840 0 11
Всички пътища ме оставиха тук.

На целия свят съм
без път.

Глас нямам. Тишината ми е гласът.

Нямам истина.

В свят - по-голям от очите ми.
С обич - от душата ми по-голяма.

Сам.
Като псе, изгубило път и стопанин.

И Млечния път
като златен нашийник го нося.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??