14 mar 2007, 16:20

Всичко е любов 

  Poesía
902 0 9
Всичко е любов

Момичето ръцете си протяга,
усмихва се, желае да е с него тя.
Момчето влюбено посяга
да хване нежната ръка.

И вятърът косите роши,
а слънцето усмихнато пече -
и до тях - в парка градски
играе малко весело дете.

Щастливо те по улиците крачат
и смее се с тях света.
Защото любовта навсякъде я тачат,
с нея хубав е деня.

© Ваня Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??