18 dic 2004, 13:52

Всичко или нищо 

  Poesía
925 0 7
Ти идваш тихо.
Тихо, като ангел.
И грабваш моята душа.
Жената в мен жестоко те обича,
но иска всичко, не трохи.
Омръзна ми да се преструвам на доволна.
Изплаках сълзите си вече.
Изказах думите дори
и свършиха, като горещ изпечен хляб
от турска фурна.
Сега мълча.
Потропвам нервно.
И чакам.
Всичко,
...или нищо.

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??