6 oct 2023, 16:42  

Всичко или нищо 

  Poesía
154 0 0

Не искам нищо, освен поглед с разбиране.
Не чакам нищо, освен любов за умиране.
Не търся нищо, само Господ за намиране.
Не прося нищо, освен истина за сливане.

Ти си беглецът, аз съм камата,
ти си постелката, аз съм водата...

— Поглед с разбиране.
— Любов за умиране.
— Господ за намиране.
— Истина за сливане.

— Не искам нищо ли?!
— По подразбиране.

  


 

 

 

 

© Аспарух Любенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??