30 ago 2011, 12:18

Всичко, от което се нуждая 

  Poesía » Otra
702 0 2

Исках мъничко любов,

а не разочарованията многобройни.

Въпреки това животът не е толкова суров,

защото дари ме с приятели достойни.

 

Израстнах при родители добри,

дадоха ми всичко, за да съм щастлива,

но животът срещна ме и с хора зли,

които караха душата да се свива.

 

Не получих това, което исках,

но всичко, от което се нуждая,

изгубих нещата, които в шепите си силно стисках,

но знам - ще получа по-добри накрая.

 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??