7 nov 2007, 22:43

Всичко в замяна на… на нищо 

  Poesía » De amor
717 1 2
Дадох ти всичко, което поиска,
дори и това, което не искаше.
Давах и се раздавах, а ти
дори не ми и благодари.
Дадох ти всичко, което ми поиска,
в замяна на какво, ми кажи?
Защото, според мен, за нищо.
Но не ти и пука, защото
аз за теб съм само момиче-трофей.
Всичко в замяна на… на нищо.

© Стефи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??