5 ago 2009, 21:56

Всичко, за да те обичам (дует с Morgana) 

  Poesía » De amor
632 0 1

Ако трябва, за теб ще спра Земята,

ще целуна огъня, след вятъра ще тичам.

Само поискай и ще открадна дъгата.

Душата си давам, за да те обичам!

Всичко невъзможно ще изглежда лесно,

ако реша да ти покажа за мене колко значиш.

Не могат да ме спрат и божествата небесни.

Искам само от радост да плачеш.

На теб посвещавам всеки мой стих.

Всичко ти давам, каквото решиш.

Всяка моя усмивка на теб подарих.

Ще ти вярвам, дори са сгрешиш.

Аз съм тук. И пак ще ти прощавам.
Жена съм все пак, издръжлива.
Затова от силата си ще ти давам -
единственият начин да се чувствам жива!

© Няма смисъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • как читателят да разбере кои редове от кой от авторите са писани?
Propuestas
: ??:??