22 sept 2015, 10:07

Всяка нощ 

  Poesía » De amor
347 0 0

Всяка нощ заспивам, сгушена в одеалото, като малко дете, 

представяйки си, че си  до мен...

Всяка нощ преплитам пръстите си, представяйки си, че ти ме държиш 

и няма да ме пуснеш никога...

Всяка нощ прехапвам устните си, представяйки си, че са твоите...

Всяка нощ се будя, за да те гледам как спиш, но всяка нощ... теб те няма.

© Елена Ходжаян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??