Sep 22, 2015, 10:07 AM

Всяка нощ 

  Poetry » Love
346 0 0

Всяка нощ заспивам, сгушена в одеалото, като малко дете, 

представяйки си, че си  до мен...

Всяка нощ преплитам пръстите си, представяйки си, че ти ме държиш 

и няма да ме пуснеш никога...

Всяка нощ прехапвам устните си, представяйки си, че са твоите...

Всяка нощ се будя, за да те гледам как спиш, но всяка нощ... теб те няма.

© Елена Ходжаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??