3 may 2008, 14:03

Всяка нощ 

  Poesía » Otra
721 0 14

Всяка нощ от съня си крада,

заради шепата слънчеви стихове.

Всяка нощ непозната звезда

със светлина по възглавката пише.

Всяка нощ е луната сълза,

а небето -  очите  на мрака.

А отвън на щурците гласа

сякаш дава сигнал за атака.

Всяка нощ тишината шепти -

пеперудено лято напомня.

Разпилян, с разранени пети

дотърчава от детството спомена.

И заспивам над белия лист,

напоен със сълзи и въздишки.

А съня - от росата по-чист...

Всяка нощ аз сънувам усмивки!

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??