14 may 2019, 6:08

Всяко 

  Poesía
275 1 1

всяко „Обичам
те!“ – седмо небе е и
в него сърце е

 

всяко „Обичам
те!“ – възсъвършенство и
душеблаженство

 

.................................................

 

всяко „Обичам
те!“ орадостява – за
Божия слава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??