всяко „Обичам
те!“ – седмо небе е и
в него сърце е
всяко „Обичам
те!“ – възсъвършенство и
душеблаженство
.................................................
всяко „Обичам
те!“ орадостява – за
Божия слава
© Стоян Минев Всички права запазени