Искаш ли да поиграем малко,
но този път да има правила,
че да захвърлим всичко ще е жалко -
виж как изглежда моята игра.
Ти няма да ми обещаваш вечност,
аз няма да съм вече мнителна,
"Обичам те!" ще бъде искрено
и любовта ни няма да е изморителна.
Ти ще се научиш да ми вярваш
и ще ми даваш свобода,
и няма да ме натоварваш,
за да спестим поредната несгода.
Ще бъдеш поводът да се усмихвам,
а не да плача и крещя,
до тебе нежно ще притихвам
и ще споделяме нощта.
Не са ми сложни правилата,
не ми е сложна любовта,
не ми е сложна и играта...
ти само ми подай ръка!
© Таня Момчева Todos los derechos reservados