21.09.2011 г., 13:17 ч.

Втори шанс 

  Поезия » Любовна
551 0 1

Искаш ли да поиграем малко,

но този път да има правила,

че да захвърлим всичко ще е жалко -

виж как изглежда моята игра.

 

Ти няма да ми обещаваш вечност,

аз няма да съм вече мнителна,

"Обичам те!" ще бъде искрено

и любовта ни няма да е изморителна.

 

Ти ще се научиш да ми вярваш

и ще ми даваш свобода,

и няма да ме натоварваш,

за да спестим поредната несгода.

 

Ще бъдеш поводът да се усмихвам,

а не да плача и крещя,

до тебе нежно ще притихвам

и ще споделяме нощта.

 

Не са ми сложни правилата,

не ми е сложна любовта,

не ми е сложна и играта...

ти само ми подай ръка!

 

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??