29 may 2008, 15:42

Вяло, но изискано 

  Poesía
682 0 22
    Вяло, но изискано


Сбогувахме се -
вяло, но изискано.
Студеното пролази
в звездната ни стая.
Безброй стъкла
в замътените ми очи
се врязаха.
Мелодия
под стъпките ни отшумя.
А някъде навън
се смееше момиче.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??