25 feb 2015, 0:01

Вяра 

  Poesía » De amor
346 0 1

Вяра
Щастлива бях
с мъката по теб.
Всяка тъга
бълваше по теб.
Малкото любов,
която имам,
вземи я ти
и погали я!
Не можеш
да ми вземеш вярата.
Тя ще ме крепи.
Вземи сърцето,
но нея спаси.
Време искаш,
не  го губи.
Всяка секунда
сърцето гори.
Пожара расне
нейде из сърцето.
Потуши го,
не го губи.
Лети със мен
в безгрижната любов!
Малко или много,
тя е в Бог!

© Красена Манева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??