25 февр. 2015 г., 00:01

Вяра 

  Поэзия » Любовная
345 0 1

Вяра
Щастлива бях
с мъката по теб.
Всяка тъга
бълваше по теб.
Малкото любов,
която имам,
вземи я ти
и погали я!
Не можеш
да ми вземеш вярата.
Тя ще ме крепи.
Вземи сърцето,
но нея спаси.
Време искаш,
не  го губи.
Всяка секунда
сърцето гори.
Пожара расне
нейде из сърцето.
Потуши го,
не го губи.
Лети със мен
в безгрижната любов!
Малко или много,
тя е в Бог!

© Красена Манева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??