27 ene 2017, 8:19

Вяра 

  Poesía » Otra
537 1 5

толкоз дълго вървях в тъмнина 
но след мен ето идва зората
ще прегърна сковано сърце
а нощта ще остане оттатък
ще ме топлят горещи сълзи
ще премине отвъд самотата
и онази красива мечта
ще се сбъдне тъй дълго изстрадана
ти ще знаеш че дълго вървях
за да мога до тебе да стигна
и след всички онези "лъжи"
ти единствено в мене повярва

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??