Палава и игрива.
Сладка самодива.
Секси талантлива.
В приказките много
си ме бива.
Всеки за мачо
се има щом
покрай него мина.
А заговоря ли някой аз,
веднага за лесна ме взима.
Правилата на любовта
познавах аз.
И знаех как да
провокирам мъжките сърца.
Но такава бях преди.
Преди да срещна
твоите очи.
И да се влюбя
до полуда в тях
в ранни зори.
Сега вярна оставам
аз на теб, любими.
Вярна на любовта
и на моята съдба!
© Надя Донкова Todos los derechos reservados