24.01.2013 г., 17:39 ч.

Вярна на любовта! 

  Поезия
578 0 0

Палава и игрива.

Сладка самодива.

Секси талантлива.

В приказките много

си ме бива.


Всеки за мачо

се има щом

покрай него мина.

А заговоря ли някой аз,

веднага за лесна ме взима.


Правилата на любовта

познавах аз.

И знаех как да

провокирам мъжките сърца.


Но такава бях преди.

Преди да срещна

твоите очи.

И да се влюбя

до полуда в тях

в ранни зори.


Сега вярна оставам

аз на теб, любими.

Вярна на любовта

и на моята съдба!

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??