18 may 2021, 14:06

Вярвай! 

  Poesía
774 3 11

В мрака някой ме попита:

"Мила, ти защо не спиш?

Болка някаква изпитваш

и за нещо пак тъжиш?

Няма кой да те прегърне,

да попита "Как си днес"?

Да се радва щом те зърне?

Да те вземе точно в шест?

 

Аз тъгата ти разбирам,

но те моля да не страдаш.

Щастието те намира,

щом във него силно вярваш!"

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??