Вярвам в световните ди джеи
В безцветния глос за устни
В сладоледа
В обръщането на страницата
В двата пъти
В едната гола истина
В едно голямо чисто на гладно
В свободния избор
В трите прасенцца
(особено третото и неговата къщичка)
в солидарността
В южния вятър
В Мадона
В неведомите пътища Божии
В D&G
В ерекцията
В часа на Земята
В кока кола
В русалки коминочистачи и Оле,затвори очички
В макароните
В добрият SP фактор
В естествения подбор
В Джони Деп също
В светлина в дъното на тунела
В Буда Христос Аллах и Другите Пророци
В цъфнали вишни
В знаците на съдбата
В децата си вярвам
В любовта любовта любовта споделената и не също
В дизайнерите на обувки
Във всеки бял лист
В сега
вярвам
най-вече вярвам в G point!!!
в блондинките
като еманация на еволюцията
вярвам
в Ауди
в мистър Пропър
и 4-тото прасенце тоже
© Зорница Николова Todos los derechos reservados
"в Пучини
в синьото на художника"