23 мар. 2010 г., 23:02

Вярвам 

  Поэзия » Другая
811 0 14

Вярвам в световните ди джеи

В безцветния глос за устни

В сладоледа

В обръщането на страницата

В двата пъти

В едната гола истина

В едно голямо чисто на гладно

В свободния избор

В трите прасенцца

(особено третото и неговата къщичка)

в солидарността

В южния вятър

В Мадона

В неведомите пътища Божии

В D&G

В ерекцията

В часа на Земята

В кока кола

В русалки коминочистачи и Оле,затвори очички

В макароните

В добрият SP фактор

В естествения подбор

В Джони Деп също

В светлина в дъното на тунела

В Буда Христос Аллах и Другите Пророци

В цъфнали вишни

В знаците на съдбата

В децата си вярвам

В любовта любовта любовта  споделената и не също

В дизайнерите на обувки

Във всеки бял лист

В сега

вярвам

най-вече вярвам в G point!!!

в блондинките
като еманация на еволюцията
вярвам
в Ауди
в мистър Пропър
и 4-тото прасенце тоже

и в телефонните разговори
в Пучини
в синьото на художника
в окото на фотографа
в тирамисуто
в сиртакито
и в стъклените топчета
да

 

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??