Грешница, суетна,
нищо в мен не трепна.
Вървя и вярвам -
ще успея,
безмълвно ще се смея.
В злоба, завист и лъжи -
хорски смешки и игри -
вярвам, ще успея,
с триумфа ще пея.
Говорете, говорете -
към успеха ме водете!
Пак за Вас ще пия,
аз съм приказна магия!
© Александрина Йорданова Todos los derechos reservados