21 dic 2016, 3:25

Вярвам в теб сляпо... 

  Poesía » De amor
632 0 6

 

 

Любов, вярвам в теб,

като в нежния изгрев,

като в увехналите рози,

които изгарят в пламъци

за да покълнат и процъфтят отново...

 

© Тита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??