21 дек. 2016 г., 03:25

Вярвам в теб сляпо... 

  Поэзия » Любовная
627 0 6

 

 

Любов, вярвам в теб,

като в нежния изгрев,

като в увехналите рози,

които изгарят в пламъци

за да покълнат и процъфтят отново...

 

© Тита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??