28 jul 2009, 17:12

Вярвате ли в рицари? 

  Poesía » De amor
700 0 3

Загръщай ме със ризница от спомени.
За да ме топли - тежко и по мъжки
по криволичещи пътеки,
сред сълзи изронени,
когато често ми говориш с недомлъвки.

Прегръщай ме с ръцете си - пожар.
Гали ме по косите изрусели.
Под твойте длани, парещи макар,
излитат сутрин лястовици бели.

В легенди, в благородни рицари - не вярвам.
От лястовици вечер няма и следа.
Но не във църква, а на теб се изповядвам.
Грешен си! Но те обичам и така!

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??