21 jun 2007, 0:03

Вятър 

  Poesía
576 0 0
 

Отведи ме,

пречисти ме.

Дари ми дъжд от кестенов цвят.

Заличи ме,

изгради ме,

искам далеч от себе си и от моя свят.



Искам да съм друга - ничия, позната,

само на цветята.

Искам да съм витална дъщеря

на Вятъра и на Земята.



Искам въздух, не реалност!

Далеч от маски  и

сред хора самота.

Искам да съм друга,

по-добрата себе си...

© Рая Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??