Jun 21, 2007, 12:03 AM

Вятър 

  Poetry
536 0 0
 

Отведи ме,

пречисти ме.

Дари ми дъжд от кестенов цвят.

Заличи ме,

изгради ме,

искам далеч от себе си и от моя свят.



Искам да съм друга - ничия, позната,

само на цветята.

Искам да съм витална дъщеря

на Вятъра и на Земята.



Искам въздух, не реалност!

Далеч от маски  и

сред хора самота.

Искам да съм друга,

по-добрата себе си...

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??