6 sept 2007, 11:40

Вятърничави работи 

  Poesía
563 0 6
Вятър гони листа - виж как стърчат!
Като театрална сцена - импровизиран танц!
Без зрители. С поглед безразличен.
Стрелнат в здрача от случаен минувач.
Във въздуха се носи и найлонова торбичка.
На погледа му става много тъжно.
На вятъра, пък, още по-забавно.
... И ни листата, ни торбата...
стигнаха земята...
... Рожби на случайността...
не се оставяйте...
на вятърничавостта!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??