1 feb 2011, 23:06

Вятърничаво 

  Poesía » De amor
533 0 3

 

 

 

Шепотът на Вятъра -

Безпътник,

дето се върти

наоколо

в косите ти,

дочувам…

И ми става

някак криво!

Виждам с него

как флиртуваш

и дори с очи

усмихваш му се

закачливо.

Да!

Може би сънувам

себе си…

Като несретник.


 

Б. Калинов

01.02.2011 г.

Пловдив

 

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??