8 mar 2008, 19:27

Вятърно 

  Poesía
470 0 7
 

Есенно брули

вятърът клони,

с листи постила

морни простори.

После утихва

в зимната дрямка,

смръзнал душите ни

с тиха примамка.

В пролет разпуква

с дъжд от мечти,

гали дърветата

в снежни сълзи.

В лято разюздано

волно се втурва,

с мощ бездиханна

страсти раздухва...

 

Вятърно - истинска

галя плътта ти,

девствено жадна

поглъщам страстта ти.

 

08.03.08

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??