10 dic 2015, 0:40

Вятърът 

  Poesía » Filosófica
195 0 0

Изпращам думи любовни по вятъра
да се сее любов по света,
да никнат чувства любовни в сърцата ни
да мислим любовно за дела от любов!
Изпращам думи любовни по вятъра
и моля го да обиколи целия свят
да духне през всеки прозорец
и да разсее облаци тъмни и лъжливи мъгли
да посее думи любовни във всички души!
 
 

© Анелия Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??