Dec 10, 2015, 12:40 AM

Вятърът 

  Poetry » Phylosophy
203 0 0

Изпращам думи любовни по вятъра
да се сее любов по света,
да никнат чувства любовни в сърцата ни
да мислим любовно за дела от любов!
Изпращам думи любовни по вятъра
и моля го да обиколи целия свят
да духне през всеки прозорец
и да разсее облаци тъмни и лъжливи мъгли
да посее думи любовни във всички души!
 
 

© Анелия Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??