11 dic 2012, 11:19

Вълк-единак 

  Poesía » Otra
833 0 0

Вълк-единак


Тихо е. И Бяло. И студено.

Вълчето сърце вледенено

копнее за топлина.

Вие от самота.

Няма емоция в очите.

Само една сълза

шепнещо капва в снега.

И отново...

ледена ще е нощта.


Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??