Когато се родя в море... От дъното
ще се надигна, бързо ще изплувам,
защото ще ме вика нежно слънцето
и ще поискам плажа да целуна...
Предсмъртно ще съм пяна бяла,
но ще са мои слънчевите зайчета
и миг преди да се разбия цялата
в небето ще ги пратя... И чрез чайките
ще поживея там! И нейде от виското
ще се огледам долу... И ще тръгна,
но кръговратно ще сменя посоките
и във вълна отново ще се сбъдна...
21.4.2019
© Сиси Todos los derechos reservados
Открих те случайно и ще се поровя в творчеството ти,... ако може?