30.04.2019 г., 12:14 ч.

Вълнá 

  Поезия » Философска
589 0 4

Когато се родя в море... От дъното

ще се надигна, бързо ще изплувам, 

защото ще ме вика нежно слънцето

и ще поискам плажа да целуна... 

 

Предсмъртно ще съм пяна бяла, 

но ще са мои слънчевите зайчета

и миг преди да се разбия цялата

в небето ще ги пратя... И чрез чайките

 

ще поживея там! И нейде от виското

ще се огледам долу... И ще тръгна, 

но кръговратно ще сменя посоките

и във вълна отново ще се сбъдна...

 

21.4.2019

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??