3 oct 2011, 19:09

Вълшебна усмивка 

  Poesía » De amor
862 0 3

   Приказно вълшебниче,

една усмивка ми дай и виж...
 лъчезарния свят във очите
ми,
с поглед мил целуни ме,
порови с пръсти в косите
ми.

   С една усмивка и нежност
ръцете ми в твоите скрий,
събери от обич безбрежност
и
красотата в нея открий.

  
Вълшебниче, твоята усмивка мила,
на устни с вълшебен мехлем,
ме докосва и прави щастлива
,
дори... и когато не си до мен!

 

 

   Посветено с безкрайно много обич на моето невероятно приказно вълшебниче V... :)

19.09.2011

  

© Любов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??