22 feb 2009, 14:05

Вълшебната стая 

  Poesía » Versos blancos
670 0 1



Вълшебната стая


Спасителен пояс,
подслон в нощите дълги…
Танцувам аз в теб,
стая вълшебна –
самодива в бяло.

А ти, вълшебницо,
прозряла болката,
натежали клепачи
ми милваш,
отнемаш сълзите
и с криле ме даряваш –
да бъда пак силна,
готова отново
водата отровна да пия

 


 

© Цветана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??