1 nov 2015, 7:52

Вълшебница 

  Poesía » Otra
331 0 2

Прозрачна съм. Направена съм от стъкло.
Пречупвам светлината, в обич я превръщам.
Научена съм да попивам всяко зло
докосвам го с любов, като любов го връщам.
Звездите дадоха ми рядък дар,
умея да чета сърцата,
лекувам хората с вълшебен цяр
и истински ги връщам на земята.
Като подарък давам им крило,
ако поискат нека да намерят другото
и като птици нека полетят в едно
неуловимо, силно и изящно чудо.

© Мая Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • Хареса ми!Поздравления!
    "Звездите дадоха ми рядък дар,
    умея да чета сърцата,
    лекувам хората с вълшебен цяр
    и истински ги връщам на на земята."
Propuestas
: ??:??