В тоз ад и тоз пек
ангелско крило с лъх лек
спасява ме от жега, самота
и сред мелодия чезне нощта.
Сред мелодията на любовта,
на красотата и нежността,
теб, вълшебница, да видя вън,
но туй, уви, е сън...
© Георги Todos los derechos reservados