2 mar 2008, 17:57

Вълшебство в мечтите ни 

  Poesía
483 0 0
              Вълшебствата в мечтите ни

                 Вълшебства са мечтите
                  на всеки един от нас,
                  всеки мечтае за един
                 по-добър свят от този.

                 Всеки вярва в мечтите си,
                 всеки се моли  за капчица
                 любов, за малко нежност
                 и  добрина.
                  
                Повярвайте и вие, че
                светът може да се промени,
                но само ако повярвате силно,
                че единството може да победи.
         
                



       
               
                         

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??