... ВЪНКА СЛЪНЧЕВО Е ВЕЧЕ!
Мрачно е навънка, зная,
но пак искам да играя!
С топка мама вкъщи
щом играя, ми се мръщи.
Вънка даже не вали -
бягай и не го мисли!
А децата са бъзливи
да не станат сополиви.
Хайде всички да играем,
няма смисъл да скучаем!
Губиш време, мой човече -
вънка слънчево е вече!
© Ралица Костова Todos los derechos reservados