Въпреки всичко ...
Блъскани грубо
от ляво, от дясно,
живеем щастливо,
даже прекрасно.
Цените нагоре,
парите надолу
и всеки ни удря
шамари на голо.
Въпреки всичко,
все още сме живи,
заменяйки хитро
боклуци за сливи.
© Петър Петров Todos los derechos reservados
току що "подадох нова партитурата" на днешния "Публикуващ редактор" и от него зависи кога ще е "концерта"