12 mar 2013, 7:53

Въпрос 

  Poesía
391 0 2

Е, как така -

ръка в ръка, душа в душа

преминахме през толкова лета,

през сините пътеки на нощта -

през златни есени и бели зими?


Е, как така - събрахме дните -

топчета сиви от гердана ми скъсан?

Е, как така - пренаредени, оцветени

светнаха отново те?

Възлите на дните ни ранени,

уж незаличени - как така изтрихме?


Кажи ми, как така?

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??