28 abr 2011, 11:40

Въпрос 

  Poesía » Filosófica
545 0 0

Кой си ти?

Търсих те, а те намерих чак сега -

когато вече бях сама...

Кой си? Накъде вървим -

не зная...

Но в тази топла стая ти дадох любовта -

сърцето на една жена,

желание за края

по пътя на безкрая.
Самота.

© Йоана Йосифова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??