Кой си ти?
Търсих те, а те намерих чак сега -
когато вече бях сама...
Кой си? Накъде вървим -
не зная...
Но в тази топла стая ти дадох любовта -
сърцето на една жена,
желание за края
по пътя на безкрая.
Самота.
© Йоана Йосифова All rights reserved.