Правнучката на баба Гюргя,
та името й вечно да се пази,
нарекоха я Бейби-Джорджа...
Чак мравки по снага да те полазят!
Да знаеше старицата достойна
как името й днес е прекроено,
дали ще бъде вече по-спокойна
там дето хем е тъмно, хем студено?
© nik_man Todos los derechos reservados