28 may 2008, 10:43

Въпрос 

  Poesía
683 0 13
 

 

 

 

                        В гигантската месомелачка,

                        наречена живот...

                        По чудо оцеляваме...

                        Вегетарианец ли е Бог?

 

                        Братоубийствено се мачкаме

                        в човешката кайма...

                        И тръпнещо очакваме

                        поредната душа...

 

 

                        Която да разкъсаме...

                        Да стъпчем със крака...

                        Негодни за възкръсване...

                        Облъчени от суета...

 

 

                       И питам се защо ли, Боже,

                       ни прати своя син?

                       Да ни опитомиш не можеш...

                      

                       Разпънахме те...

                       A защо прости?

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??